Interieuradvies - 3D Casa Experience 


Loop je vast in het maken van interieurkeuzes, voelt je huis niet als een thuis, weet je niet goed hoe je een woning het beste kan indelen of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je graag.

Binnen Casa Leinweber werkt een team gedreven interieurprofessionals om ervoor te zorgen dat ook jouw huis een fijn thuis wordt. En niet zomaar een thuis! Maar een huis met het wow-gevoel waar je iedere dag weer prettig thuiskomt.

Bekijk hier onze werkwijze!


3D Casa Experience

Wil je naast een optimale indeling in 2D,  foto realistische 3D beelden en een kleurenadvies, ook een shoppinglist van een aantal key meubels en/of accessoires ontvangen van de ruimte? Dan is het 3D Casa Experience pakket iets voor jou! Wat kun je van dit pakket verwachten:

  • Digitaal kennismakingsgesprek
  • Moodboard
  • Minimaal 2 verschillende indelingen d.m.v. een 2D plattegrond.
  • 3D design van de favoriete 2D plattegrond. Voorzien van meubels, accessoires en verlichting ter indicatie
  • Digitale tussenpresentatie
  • Fotorealistische renders
  • Indien nodig, is er één aanpassingsronde inbegrepen
  • Overzicht van eventueel behang en kleurennummers
  • Shoppinglist met een aantal key meubels en/of accessoires
  • Digitale oplevering van het interieuradvies

 

Werkwijze:

Dit pakket bevat hetzelfde als het basic 3D pakket maar dan aangevuld met een overzicht van kleurnummers en behangsoorten. Ook ontvang je bij dit pakket een shoppinglist met een aantal key meubels en/of accessoires.

 

Bij dit pakket zitten meerdere 2D indelingen inbegrepen zodat er een keuze kan worden gemaakt in de mogelijkheden qua indeling. Uiteraard mag dit ook een combinatie zijn van een aantal toegestuurde indelingen. Aan de hand van een moodboard bepalen we de sfeer en materialen welke verwerkt gaan worden in de 3D tekeningen. Bij dit advies ontvangen je ook een overzicht van muurkleuren en eventuele behangstalen. Het verschil met het Full Casa pakket is dat wij niet op locatie komen om de definitieve kleuren te bepalen. Bij het Full Casa pakket komen wij op locatie kijken of de kleuren goed matchen met de lichtinval. Bij het 3D Casa pakket ontvangen je ook een shoppinglist van een aantal key meubels en/of accessoires maar dit is uiteraard niet zo uitgebreid als het Full Casa pakket. Hier zit ook het verschil in prijs in. Bij dit pakket krijg je een duw in de goede richting en kan je zelf de definitieve keuzes maken.

Wil je het pakket uitbreiden met een videotour? Geef dit aan tijdens de offerte aanvraag!

 

Benieuwd naar de doorlooptijden? Bekijk het hier!

 

Benieuwd wat het ongeveer zal kosten? Bekijk hier de prijzen.


Projecten