Interieuradvies - Business


Business

Het interieur is het visitekaartje van je bedrijf. Het zegt veel over wat je wilt uitstralen en waar een bedrijf voor staat. Ook heeft een positief effect op klanten en werknemers.

Wil je de huisstijl van je bedrijf doorvoeren in het interieur en heb je hier hulp bij nodig?

Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!


Verkoop- en verhuurstyling

Verkoopstyling 

De eerste indruk is allesbepalend, zo ook op de woningmarkt. Waar de ene potentiële koper makkelijk door een lege ruimte of een bepaalde inrichting heen kijkt, kan de ander dit niet. Extra belangrijk dus om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Niet alleen om zo meer geïnteresseerden aan te trekken, maar ook om een snelle verkoop en zo goed mogelijke prijs voor jouw woning te realiseren.

 

Verhuurstyling 

Een woning gemeubileerd verhuren brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan het de verhuur bespoedigen en kan er een hogere huurprijs gevraagd worden.  Net zoals bij verkoopstyling is de eerste indruk  belangrijk. Hoe aantrekkelijker de foto's zijn, hoe groter de kans dat een kijken een bezoeker wordt.

Er zijn twee soorten soorten verhuurstyling:

  1. Het styling van de woning om meer bezoekers te krijgen en een hogere huurprijs te krijgen.
  2. Gemeubileerd verhuren. Je woning verhuren aan Expats? Dan is gemeubileerde verhuur iets voor jou!

 


Project Rotterdam

Onderstaand een impressie van dit prachtige appartement in Rotterdam Centrum. De woning is geheel aangekleed en verhuur klaar gemaakt. De vloer, keuken, bed en wandkleuren waren al bepaald en hierop zijn we vervolgens verder gegaan met de styling. Het totaalproject is van A tot Z uitgevoerd. Van lampen ophangen tot behangen, wij kunnen dit allemaal  regelen!

Het resultaat: een mooi hotel chique appartement met fenomenaal uitzicht over de maas en Erasmusbrug!