Projecten


Project Ameide - Begane grond 

Voor het project in Ameide hebben we gekozen voor een functioneel ontwerp dat perfect aansluit bij de behoeften van het grote gezin. De nadruk ligt op gezelligheid en comfort, met als centraal element een ruime eetbank in de woonkamer. Deze biedt voldoende zitplek voor iedereen, waardoor het gezin gemakkelijk samen kan komen voor borrels, spelletjes of gewoon om samen te zijn.

De leefkeuken is ontworpen als een warme en uitnodigende ruimte, waar gezinsleden kunnen koken, praten en tijd doorbrengen. De indeling is zo gekozen dat de keuken functioneel is, met voldoende werkruimte en opbergruimte, maar ook een aangename plek is om te vertoeven. Het gebruik van comfortabele materialen en kleuren draagt bij aan een gezellige sfeer, waardoor de keuken het hart van het huis wordt.

De combinatie van de grote eetbank en de fijne leefkeuken zorgt ervoor dat dit huis niet alleen functioneel is, maar ook een warme en gastvrije plek voor het hele gezin.


Project Zoetermeer - Begane grond

Stap binnen in dit prachtige nieuwbouwhuis, waar met natuursteen en doordachte verlichting een tijdloze elegantie belooft. Ons team heeft met zorg elk detail geperfectioneerd, resulterend in een ruimte die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook naadloos aansluit op uw persoonlijkheid en levensstijl. Verwelkom de perfecte harmonie tussen natuurlijke materialen en doordachte verlichting, en geniet van een interieur dat niet alleen voldoet aan, maar overtreft de verwachtingen. 


Project Rotterdam - Begane grond

In Rotterdam ontvouwt zich een project dat breekt met standaardindelingen. Hier realiseren we de droom van een grote leefkeuken met slimme opbergruimtes en een fijne eetbank. Elk detail is doordacht, en de ruimte is een ode aan een levensstijl waarin creativiteit en functionaliteit samenkomen. 


Project Amsterdam - zolderverbouwing

Ontdek de magie van slim ruimtegebruik in ons recente interieuradvies voor een zolderverdieping in Amsterdam. Ondanks de uitdaging van scheve daken hebben we een optimale indeling gecreëerd die voldoet aan alle wensen. Van knusse leeshoeken tot handige opbergruimtes, elke centimeter is benut met stijl en functionaliteit. Stap binnen en ervaar hoe Amsterdamse charme en slim ontwerp samenkomen op deze unieke zolderverdieping. Welkom thuis!


Project Waddinxveen - Begane grond

Ontdek het betoverende resultaat van ons interieuradvies in Waddinxveen, waar rust en donkere accenten naadloos samensmelten. Een huis dat niet alleen is getransformeerd, maar opnieuw geboren is door een doordachte verbouwing met aanbouw en doorbraken. Hier vloeien hoogteverschillen samen tot een harmonieus geheel, waar elke ruimte zijn eigen verhaal vertelt.

Voor het dynamische ritme van een groot gezin hebben we een omgeving gecreëerd die zowel ruimtelijk als intiem is. Donkere accenten voegen een chique touch toe aan de rustige sfeer, terwijl hoogteverschillen zorgen voor een boeiende dimensie. Dit is niet zomaar een huis; dit is een thuis dat de levensstijl van het gezin weerspiegelt.


Project Rotterdam - badkamer

Welkom in de badkamer van deze prachtige woning, waar luxe en functionaliteit samenkomen. Het tijdloze design en zorgvuldig gekozen details creëren een oase van ontspanning. Op maat gemaakte meubels en doordachte indeling maken deze ruimte niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch. 


Project Benthuizen - Master Bedroom

Stap binnen in de Master Bedroom van project Benthuizen, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Ons team heeft met aandacht voor detail gezorgd voor een luxueuze sfeer. Van het beddengoed tot de verlichting, alles is doordacht en functioneel. Natuurlijke tinten zorgen voor een rustige setting, en op maat gemaakte meubels voegen een vleugje moderniteit toe. Deze slaapkamer is meer dan alleen een plek om te slapen; het is een comfortabele en praktische ruimte. 


Project Benthuizen - Badkamer

Betreed de verfijnde badkamer van deze nieuwbouwwoning in Benthuizen, waar luxe en comfort hand in hand gaan. Ons team  heeft met zorg en precisie een oase gecreëerd. Het tijdloze design, van prachtige grote tegels tot subtiele wandpanelen, nodigt uit tot ontspanning. Op maat gemaakte meubels en accessoires combineren stijl met functionaliteit. Of het nu een verkwikkende ochtendroutine of een rustgevend avondritueel is, deze badkamer belooft luxe en welzijn. Dank aan de bewoners voor hun vertrouwen. Moge deze ruimte vele ontspannen momenten bieden en het dagelijks leven verrijken.


Project Benthuizen - Begane grond

Welkom in de prachtige nieuwbouwwoning in het hart van Benthuizen, waar stijl en functionaliteit samenkomen in een harmonieus interieur. Ons gepassioneerde team heeft met zorg en aandacht elk detail van deze woning vormgegeven, met als doel een warme en uitnodigende leefruimte te creëren die perfect aansluit bij de levensstijl van de bewoners.

Bij het betreden van de woning omarmt u direct de naadloze integratie van eigentijds design en huiselijke gezelligheid. De kleurpaletten zijn zorgvuldig gekozen om een gevoel van rust en comfort te brengen, terwijl de slimme indeling van meubels en accessoires de ruimte optimaliseert voor dagelijks gebruik.

Ons doel was niet alleen om een visueel aantrekkelijk interieur te creëren, maar ook om een ruimte te ontwerpen die een weerspiegeling is van de levensstijl en smaak van de bewoners. We hopen dat deze woning niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar elke hoek een verhaal vertelt.


Project - Founex Switzerland 

For this beautiful apartment in Founex Switzerland, we were able to restyle the entire house. We selected the wall finishes, designer furniture and other decoration.

The floor, kitchen and wall furniture already existed in this house and we adapted our design accordingly.


Project Noordwijkerhout - zolderverdieping

Naast dat we voor deze woning de gehele benedenverdieping hebben ontworpen, hebben we ook de zolderverdieping ontworpen, De opdrachtgever wist al goed welke functionaliteiten ze wilde terugzien op de zolderverdieping. 

We hebben een luxe zolder ontworpen waar zowel ruimte is voor een riante kastenwand, als een wasruimte, badkamer en een slaapgedeelte. De badkamer is zo gesitueerd dat er rekening is gehouden met de standleidingen vanuit de badkamer op de eerste verdieping. Hierdoor is het mogelijk om op zolder een toilet te realiseren.


Nieuwbouwwoning - Noordwijkerhout - benedenverdieping

Voor deze ruime nieuwbouwwoning in Noordwijkerhout hebben wij de gehele benedenverdieping en de zolder etage ontworpen. Er is gekozen voor een combinatie van donkere elementen in een lichter geheel met veel natuurlijke materialen zoals marmer.


Verbouwing Bergen op Zoom - Beneden verdieping

Voor deze eengezinswoning wordt er een uitbouw gerealiseerd waar een ruime woonkeuken geplaatst gaat worden. Er is gekozen voor een rustige basis met veel natuursteen en zwarte, bronzen en grijze tinten


Riante nieuwbouw villa - keuken & hal

Voor deze zeer riante nieuwbouw villa hebben wij de gehele benedenverdieping mogen ontwerpen. De combinatie van luxe en functionaliteit zorgt voor een pefecte luxe gezinswoning.


Riante nieuwbouw villa - woonkamer & eetgedeelte

Voor deze zeer riante nieuwbouw villa hebben wij de gehele benedenverdieping mogen ontwerpen. De combinatie van luxe en functionaliteit zorgt voor een pefecte luxe gezinswoning.


Nieuwbouw villa - Katwijk - benedenverdieping

Voor de opdrachtgevers van deze prachtige nieuwbouw villa hebben wij de gehele benedenverdieping, master bedroom met en suite badkamer en de tweede badkamer ontworpen. Een licht en chique interieur met rijke materialen. 


Nieuwbouw villa - Katwijk - badkamer 

Voor de opdrachtgevers van deze prachtige nieuwbouw villa hebben wij de gehele benedenverdieping, master bedroom met en suite badkamer en de tweede badkamer ontworpen. Een licht en chique interieur met rijke materialen. 


Nieuwbouw villa - Katwijk - Master bedroom & en suite badkamer

Voor de opdrachtgevers van deze prachtige nieuwbouw villa hebben wij de gehele benedenverdieping, master bedroom met en suite badkamer en de tweede badkamer ontworpen. Een licht en chique interieur met rijke materialen. 


Nieuwbouw appartement - Sofia Bulgarije

Voor dit prachtige appartement hebben wij ook de woonkamer en keuken mogen ontwerpen. Als aanvulling hebben we maatwerkkasten in de hal toegepast en de master bedroom en badkamer ontworpen. In het gehele appartement zijn dezelfde materialen doorgevoerd wat zorgt voor eenheid.


Nieuwbouw appartement - Rijswijk 

De bewoners van dit prachtige appartement hadden al diverse keuzes gemaakt in het interieur. Hier zijn wij op verder gegaan en hebben de reeds aangeschafte artikelen verwerkt in het advies. 


Nieuwbouw appartement - Sofia Bulgarije

Voor dit nieuwbouw appartement in Sofia - Bulgarije hebben we een mooi licht ontwerp gemaakt. De ruimte is praktisch ingedeeld met de focus op het prachtige uitzicht. Ook is er voldoende eetruimte aan het eiland gecreëerd. Voor dit project hebben wij ook de hal, master bedroom en badkamer mogen ontwerpen.


Bestaande woning - Rotterdam

In deze bestaande nieuwbouwwoning was de cinewall en de latjes achter de eettafel al bepaald. We hebben de cinewall meer warmte gegeven door behang toe te passen in de nissen. Achter de bank is er gekozen voor een maatwerkkast met stalendeuren. Aan de maatwerkkast zit een bankje en bureau  bevestigd wat voor een rustig geheel zorgt.


Nieuwbouwwoning - hotel chique

Voor deze nieuwbouwwoning hebben we de woonkamer, keuken en badkamer mogen ontwerpen. Er is gekozen voor donkere accenten en natuursteen. Helemaal passend in de Hotel Chique woonstijl.