INTERIEURADVIES - Werkwijze


Leuk dat we aan de slag gaan voor je! Maar wat kun je ongeveer verwachten? Een interieuradvies blijft maatwerk maar onderstaand een voorbeeld van de stappen binnen het proces:

Stap 1 - Kennismaking

Kennismaking en offerte

In een (digitaal) gesprek bekijken we de woonwensen en behoeftes. Aan de hand van dit gesprek stellen we een passende offerte op. Ook kan je ervoor kiezen om aan de hand van een aantal vragen een offerte te ontvangen. Wanneer de offerte akkoord is en de aanbetalingsfactuur is voldaan, starten wij met het interieuradvies.

We starten met een intake. Afhankelijk van het gekozen pakket kan dit zowel een online intake zijn als een intake op locatie zijn. Bij de kleinere pakketten kan een uitgebreide vragenlijst welke thuis ingevuld kan worden, ook volstaan.

 

Stap 2 - Ontwerpfase

In stap 2 starten wij met de ontwerpfase. We starten met een aantal 2D indelingsontwerpen en een moodboard zodat je kunt kiezen welke 2D indeling het meest passend is. Hierop gaan wij vervolgens verder met de ontwerpfase. We werken alle details uit in een 3D tekening. Tussentijds bespreken we de keuzes en is er een revisieronde ingebrepen. Indien het 3D ontwerp en de gemaakte keuzes naar wens zijn, zullen wij de fotorealistische renders maken en het gehele project opleveren.

 

Stap 3 - Uitvoering

Nu kan je zelf aan de slag met de uitvoering van het advies! Mocht je aanvullend advies willen, offertes willen ontvangen voor maatwerkmeubels of samen op pad gaan om te winkelen? Dat kan! 

Wij hebben toegang tot vaak exclusieve showrooms dus dit is zeker de moeite waard.

Ook vinden wij het superleuk om foto's en updates te ontvangen tijdens de uitvoering van het advies.

 

Doorlooptijd

De doorlooptijd van een advies is afhankelijk van het gekozen pakket. Onderstaand een indicatie:

 • Basic 3D Casa Experience
  • De gemiddelde doorloop van het Basic 3D Casa Experience pakket is 2-3 weken. Echter is dit wel afhankelijk van hoe snel wij feedback krijgen en de omvang van de opdracht.
 • 3D Casa Experience
  • De gemiddelde doorloop van het 3D Casa Experience pakket is 3-4 weken. Echter is dit wel afhankelijk van hoe snel wij feedback krijgen en de omvang van de opdracht.
 • Full Casa Experience
  • De gemiddelde doorloop van het Full Casa Experience pakket is 6-12 weken omdat wij merken dat je vaak wat langer nodig hebt om keuzes te maken. Echter is dit wel afhankelijk van hoe snel wij feedback krijgen en de omvang van de opdracht.

Let op: dit is de doorlooptijd na het inplannen van de opdracht. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij dit vooraf communiceren.


Betaling

Na de kennismaking wordt een passende offerte opgesteld. Indien op de offerte een akkoord wordt gegeven, wordt er bij start 50% van de totaalfactuur in rekening gebracht. Na de tussentijdse oplevering wordt er 25% in rekening gebracht en bij oplevering de overige 25%.

  Wij hanteren een betaaltermijn van 7 dagen.

  Wist je dat de kosten van een interieuradvies veelal kunt betalen vanuit een bouwdepot?  Overleg hiervoor met de hypotheekverstrekker.