Interieuradvies - Werkwijze


De Casa Elements kunnen via de website besteld worden. Na aankoop zullen wij een e-mail sturen met een aantal vragen alvorens we aan de slag gaan met het advies. Zo krijgen we meer inzicht in de woonwensen en wordt het advies helemaal afgestemd op de situatie.

 

De pakketten welke niet via de website bestelt kunnen worden maar waarvoor een offerte dient opgevraagd te worden, gaan wij anders te werk. Deze adviezen starten altijd met een vrijblijvende online kennismaking of offerte aanvraag waarbij wij samen de wensen in kaart brengen. Na akkoord op de offerte, zullen wij een stappenplan delen.

 

Alle pakketten hebben een andere doorlooptijd. Wij zullen aan de start van een advies communiceren wat de doorlooptijd bedraagt. Door de drukte is het verstandig om tijdig het advies in te plannen. De doorlooptijd van een totaal advies bedraagt gemiddeld 8 tot 12 weken en zullen meerdere tussentijdse adviesgesprekken bevatten. 

 

 

Betaling

Voor onderstaand pakket kan de betaling direct via de website of via een factuur bij start voldaan worden:

  • Casa Elements

Voor onderstaande pakketten wordt doormiddel van een online intakegesprek of offerte aanvraag beslist hoeveel uur nodig is voor het advies. Hier wordt vervolgens een offerte voor opgesteld. Indien op de offerte een akkoord wordt gegeven, wordt er bij start 50% van de totaalfactuur in rekening gebracht. Na oplevering van het project wordt de overige 50% in rekening gebracht.

  • First Casa Insights
  • 3D Casa Experience
  • 3D Casa Experience+
  • Full Casa Experience
  • Business Casa Experience
  • Verkoop en verhuurstyling

Wij hanteren een betaaltermijn van 7 dagen.

Wist je dat de kosten van een interieuradvies veelal kunt betalen vanuit een bouwdepot?  Overleg hiervoor met de hypotheekverstrekker.