Interieuradvies - Basic 3D Casa Experience 


Loop je vast in het maken van interieurkeuzes, voelt je huis niet als een thuis, weet je niet goed hoe je een woning het beste kan indelen of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je graag.

Binnen Casa Leinweber werkt een team gedreven interieurprofessionals om ervoor te zorgen dat ook jouw huis een fijn thuis wordt. En niet zomaar een thuis! Maar een huis met het wow-gevoel waar je iedere dag weer prettig thuiskomt.

Bekijk hier onze werkwijze!


Basic 3D Casa Experience

Wil je naast een optimale indeling in 2D, ook een foto realistische 3D beelden ontvangen van de ruimte? Dan is het Basic 3D Casa Experience pakket iets voor jou! Wat kun je van dit pakket verwachten:

  • Digitale vragenlijst
  • Moodboard
  • Minimaal 2 verschillende indelingen d.m.v. een 2D plattegrond
  • 3D design van de favoriete 2D plattegrond
  • Fotorealistische renders
  • Indien nodig, is er één aanpassingsronde inbegrepen
  • Digitale oplevering van de 3D renders

 

Werkwijze:

We starten hierbij met een uitgebreide vragenlijst welke thuis ingevuld kan worden. In deze vragenlijst staan vragen over vormen, kleuren, stijl en eventuele meubels die behouden dienen te blijven. Ook dient er een Pinterest bord of inspiratie plaatjes aangeleverd te worden. Zo krijgen wij een goed beeld van de wensen. Vervolgens maken wij een moodboard. Hierop staan de kleuren, materialen en stijl aangegeven die we in het plan willen verwerken. Ook maken wij meerdere 2D indelingen zodat je kunt zien welke indelingen er mogelijk zijn. Zodra we gezamenlijk de favoriete 2D indeling (of een combinatie hiervan) hebben gekozen, gaan we deze uitwerken in 3D. Je ontvangt eerst de Sketchup beelden. Dit zijn nog niet de fotorealistische beelden. Bekijk de beelden goed en mocht er iets niet naar wens zijn, dan kunnen we aanpassingen doen. Zodra de aanpassingen gedaan zijn, zullen we de beelden fotorealistisch renderen. Zodra dit klaar is, ontvangen jullie de mooie realistische beelden en kunnen jullie zelf aan de slag met de uitvoering van het advies.

 

Bij dit advies zit geen shopadvies en kleuradvies inbegrepen. Jullie dienen zelf op zoek te gaan naar vergelijkbare meubels en accessoires in het ontwerp. Dit advies geeft wel een heel goed beeld van de mogelijkheden in de ruimte.

Wil je het pakket uitbreiden met een videotour? Geef dit aan tijdens de offerte aanvraag!

 

Benieuwd naar de doorlooptijden? Bekijk het hier!

 

Benieuwd wat het ongeveer zal kosten? Bekijk hier de prijzen.


Projecten